A puppy wagging his tail

HŐSÉGRIADÓ! – Hogyan itassuk út közben Kedvenceiket?

PÁR TIPP  KUTYATARTÓKNAK A NAGY MELEGBEN

55914160 A802 432D 9C25 1BB7F2F7CB3D 1 105 c

Mit tehetünk Kedvenceinkért, ha kutyameleg van…

1. Víz! Víz! Víz!

Gondoskodjunk a folyamatosan elérhető friss ivóvízről. Cseréljük gyakran, mert a meleg segíti az algásodást és a baktériumok szaporodása is felgyorsul.

2. Irány a fodrász!

Vágjuk le kedvencünk felesleges szőrét! A legjobb ha ezt már a nyár és a nagy kánikula előtt megtesszük, hogy a bőre hozzászokjon az erősebb napsugárzáshoz. 

Útközben itathatod praktikus itatóinkkal

3. Hogyan segíthetünk, hogy lehűtse magát?

Biztosítsunk árnyékot, hűvös fekhelyet ! Kertben a ház körüli betont locsoláss

al hűtsük. Ha van rá mód, alakítsunk ki pancsolót, amiben kedve szerint lehűtheti magát. Lakásban terítsünk le nedves törölközőt, amelyre ráfekhet, de hasznunkra válhat egy ventilátor is.

https://www.kiskedvencem.com/termekkategoria/itatopalack/

4. Tilos a déli séta!

Amikor a levegő hőmérséklete 30 fok körül van, az aszfalt akár 50fokra is felforrósodhat a tűző naptól! Ez akár a mancsok égési sérüléséhez is vezethet. Persze alig jut eszébe valakinek a déli hőségben kutyát sétáltatni… viszont este, amikor a levegő számunkra már kellemes, könnyű megfeledkezni arról, hogy a beton még mindig forró. Este is jobb tehát kerülni az aszfaltot , inkább füves-parkos helyeken sétáltassunk, az ölebeket pedig inkább kapjuk fel és kézben vigyük át az úttesten.

Képernyőfotó 2020 07 03 23.16.57

 

5. UV sugárzás…

 

Különösen a világos szőrű – bőrű, rózsaszín orrú állatok vannak veszélyben. Frissen rövidre nyírt szőrű kutyák könnyen leégnek, de hosszabb szőrű fajták fülein, orrán is  gyakori a napégés. Kerüljük a tűző napot, és különösen a kertben tartott, fehér szőrű macskákon, kutyusokon használhatunk naptejet. Válasszunk bio, vagy adalékanyagoktól mentes változatot.

6. Autóban

Soha ne hagyjuk a kedvencünket az autóban, még lehúzott ablakkal se. Pillanatok alatt megtörténhet a baj, hiszen az autó főleg tűző napon nagyon gyorsan átmelegszik. Ugyan ilyen fontos, hogy pórázon se kössük ki tűző napra. 

https://www.kiskedvencem.com/termekkategoria/itatopalack/

6+1. Különlges itatók a Kiskedvencem.com-tól

Sokszor kirándul házi kedvencével? Gyakran nyaral, utazik  kutyájával? Ebben az esetben nagyon jól tudja, hogy a kutyával való utazás néha kicsit fárasztó és hogy egy tál hordozása és víz beleöntése, például egy benzinkútnál, nem túl kényelmes megoldás. Hasonló esetekre kínálunk kiváló minőségű utazópalackokat.IMG 4210

Csak annyit kell tennie, hogy elrejti hátizsákjában a palackot és megitatja négylábú kedvencét, amint megszomjazik, akár az autóban, a természetben, a városban vagy az edzőtéren. Egyszerű, nem?

 

 

Képernyőfotó 2020 07 03 23.18.33

 

Kedvedre válogathatsz a https://www.kiskedvencem.com oldalon.

 

Az Év Webshopja versenyzői között a Kiskedvencem.com

Vélemény, hozzászólás?

Kosaram
Kívánságlista
Nemrég nézett
Kategóriák

Örülünk, hogy itt vagy!

Szeretnél részese lenniSzuper
akcióknak?

kiskedven
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj fantasztikus akcióinkról, legújabb cikkeinkről, termékeinkről.