Kepernyofoto 2021 03 10 11.22.25

Íme, a mancstisztítók miért elengedhetetlenek a sáros kutya számára

Pet slider 01

Egy vidám parkban eltöltött nap vagy akár csak egy tempós séta után kutyád mancsai nagyon gyorsan összepiszkolódhatnak. Függetlenül attól, hogy visszaszállnak az autóba, vagy csak egy kis biztonságra vágysz, tudva, hogy nem maradnak lenyomatok a padlón, a legjobb kutyamancstisztítók alapos tisztítást tesznek lehetővé, és könnyen magaddal vihetők. Amikor kiválasztod a legjobbat a Te és kutyád számára, két fő típus közül választhatsz:

 – Mancstisztító poharak:  

Bár sok mancstisztító pohár létezik a piacon, mindegyik hasonló módon működik. Töltsd fel a csészét vízzel (sampon is hozzáadható), helyezd be a kutya mancsát, és hagyd, hogy a puha sörték elvégezzék a munkát, mielőtt szárazra törölnéd. Ezek többféle méretben kaphatók, ezért győződj meg arról, hogy a kutyád mancsméretéhez legjobban illőt szerezd be.

 – Vízmentes sampon:

Ezek a mancstörlőktől a kefés palackokig terjedhetnek, és öblítést nem igénylő tisztítást biztosítanak. Ezekkel sokkal kevésbé valószínű a kiömlés, és segítenek a nedves kutyaszagon is. Mivel azonban ezeket gyakrabban kell cserélni, hosszú távon valamivel drágábbak.

Függetlenül attól, hogy melyiket preferálod, görgess tovább a Kiskedvencem.com legjobb kutyamancstisztítóiért. Mindegyiket az ügyfelek tesztelték és jóváhagyták.

Csak olyan termékeket ajánlunk, amelyeket szeretünk, és szerintünk Te is fogod szeretni. 

Kepernyofoto 2021 03 10 11.22.25

Törlés


+Mancs tisztító kutyaláb-mosó pohár

A mancsmosó használata rendkívül egyszerű, és valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy olyan népszerű. Csak töltsd meg a csészét vízzel (ha szeretnéd, adj hozzá néhány csepp kutyusampont), egyesével illesszed be a kutya piszkos mancsát, majd  töröld le a frissen megtisztított mancsokat egy törülköző segítségével. A puha sörték a kutya tappancsának párnái közé kerülnek, így fellazítsák és eltávolítsák a szennyeződést, sarat és egyéb koszokat.

  • Könnyen kezelhető.
  • Gyorsan tiszta tappancsokat varázsol.
  • Nincs többé piszkos lábnyom.

IMG 0032


+Aloe Vera víz nélkül használható habsampon

SOS segítség lábak és más szennyezett testrészek gyengéd, gyors, hatékony tisztításában.

Ezt a vízmentes sampont rendkívül egyszerű használni, és mivel a formulát közvetlenül a kölyökkutya mancsán alkalmazandó, nem kell aggódni a méretezés miatt. Csak vidd fel a habot, finoman dörzsöld, majd töröld le – víz és öblítés nélkül. A növényi alapú formula nem mérgező és biztonságos a kölyökkutya bőrén való használata, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy feloldja a szennyeződéseket, és még a baktériumokat is eltávolítsa. Ez a mancsmosó csökkenti a nedves kutyaszagot, és friss illatot hagy maga után.

Mivel a palackban lévő formula önálló, ez a mancsmosó hordozható, és a kisállatszülőknek nem kell aggódniuk a kiömlés miatt.

Bár kifejezetten mancsokhoz készült, kutya egész testén is használhatjátok.

photoroom 20210131 192310


+Nedves törlőkendő kutyáknak és macskáknak

Napi rendszerességgel alkalmazható kendő az érzékeny területek tisztán tartására, mint a szemkörnyék és a fülkagyló külső része. Sétáltatás után a mancsok törlésére is használható.

Praktikus csomagolásban, 20 db-os kiszerelésben. Nem alkalmazható sérült bőrfelületen. Szembe illetve nyálkahártyára kerülését kerülni kell. Amennyiben szembe, sérült bőrfelületre vagy nyálkahártyára jut, bő vízzel azonnal le kell mosni. Nem alkalmazható a termék összetevőivel szembeni túlérzékenység esetén. Kizárlóag külsőleg alkalmazható.

Alkalmazható napi rendszerességgel sétáltatás után a mancsok törlésére, illetve a szemkörnyék és a fülkagyló külső részének tisztán tartására.

Miért hordjon Kedvencünk kutyaruhát?
Utazás kutyával? Teljes útmutatónk segít.

Vélemény, hozzászólás?

Kosaram
Kívánságlista
Nemrég nézett
Kategóriák

Örülünk, hogy itt vagy!

Szeretnél részese lenniSzuper
akcióknak?

kiskedven
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj fantasztikus akcióinkról, legújabb cikkeinkről, termékeinkről.