Kutya autosules11

Miért érdemes kisállat autósülést használni?

Biztonsági szakértők három okot is tudnak miért jó a kisállat autósülés használata. Tudd meg Te is, hogy egy kutya autósülés hogyan vezet biztonságosabb utazáshoz az egész család számára.

Meglehetősen gyakori, hogy egy-két kutya ugrál az autó hátsó ülésén, vagy kilóg az ablakon, füle csapkod a szélben. De bármennyire is élvezi a szőrös családtagod az autózást, a legbiztonságosabb hely számukra – és Neked is – az autóban, hogyha  biztonságosan rögzítve van egy ülésben. 

Az autós kisállat-ülések számos különböző típusban kaphatók , a tartótól és a kagylós ülésektől az autó biztonsági övével használható hevederekig. Mindazonáltal, függetlenül attól, hogy milyen típusú autóba rögzíthető kutyarögzítőt választasz, fontos, hogy kedvenced minden utazás alkalmával be legyen kötve. 

 • Trixie autós ülés 25.990 Ft AAM
 • AjánlottAkcióLimited
  Kutya autósülés
  kutya autósülés
  Kutya autósülés 6.990 Ft - 9.999 Ft

  Kutya autósülést keresel? Megtaláltad a legpraktikusabb útitársat Kedvencednek.

3 ok, amiért érdemes kisállat autósülést használni:

A kisállat-rögzítők biztonságban tartják szőrös barátod – és mindenki mást az autóban – utazás közben. A be nem kötözött háziállattal való vezetés nemcsak rájuk, hanem mindenkire, aki az úton van, veszélyes lehet. Íme, miért:

1. Elvonja a figyelmet.

Bármilyen szórakoztató is egy szőrös segéddel utazni, a féktelen házi kedvencek eléggé elvonják a figyelmet. Nehéz teljes figyelmed az útra fordítani, miközben kutyád az első ülésről a hátsó ülésre ugrik, ugat a járókelőkre, vagy egy macska mászik esetleg az öledbe. Inkább tartsd otthonra a hasdörzsölést, és tartsd kedvenced biztonságosan becsatolva a hátsó ülésen.

2. Veszélyes.

Házi kedvenceink nem csak házi kedvencek, hanem családtagok. Gyermekeinket visszatartjuk, hogy biztonságban tartsuk őket; házi kedvenceinket is be kell csatolni! Hacsak macskád vagy kutyád nincs biztonságosan beszíjazva egy kisállat autós ülésébe vagy biztonsági autós szálítóba, súlyosan megsérülhet egy esetleges baleset vagy erős megállás esetén. És akárcsak a kisgyermekeknél, a kioldott légzsák végzetes lehet a szőrös családtagod számára.

3. Kisállat autóbetegség

Nagyon gyakori, hogy a kiskedvencek megbetegednek az autóban a mozgástól (bővebben), a stressztől és az izgalmaktól. Az autósülések lehetővé teszik a kutyák számára, hogy kinézzenek az ablakokon, csökkentik a autós betegség esélyét, és lehetővé teszik számukra, hogy kényelmesen lefeküdjenek. Úgy  tervezték, hogy kutyád biztonságban legyen, köszönhetően az állítható hevedereknek, amelyek a kosarat az autó üléséhez rögzítik, és a biztonsági öveknek, amelyek a kölyökkutyát az ülésben tartják.

 • Trixie Autóba Ülésvédő 0.65×1.45m Fekete/Bézs 14.890 Ft AAM

  Trixie Autóba Ülésvédő 0.65×1.45m Fekete/Bézs

Mire érdemes figyelni egy autós kutyaülés vásárlásakor?

Függetlenül attól, hogy mit választasz kedvencdnek, vannak bizonyos funkciók, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni, és amelyek kényelmessé teszik kedvenceddel az utazást.

 • Rendkívül tartós

Csakúgy, mint a gyerekek, a kutyák is játékosak és figyelmetlenek a cuccaikkal kapcsolatban. Ezért keress olyan termékeket, amelyek tartós anyagokból, például Oxfordból vagy nejlonból készültek.

 • Könnyen mosható

Egy másik dolog, amit meg kell jegyezni, a moshatóság. Győződj meg arról, hogy az autós kutyaülés vízálló anyagból készüljön, és kevés karbantartást igényeljen.

 • Kényelmet ad

Kisállatodnak mindenképpen kényelemre van szüksége, amikor Veled utazik. Ezért válassz egy olyan autós kutyaülést a Kiskedvencem.com-tól, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmet biztosítson, és kutyád könnyen elszunnyadhat. 

 • A biztonság legyen az elsőbbség

A jó minőségű autósülés hasznos kedvenced biztonságában, és könnyen a vezetésre koncentrálhatsz. Ez azért fontos szempont, mert végső soron biztonságos utazást akarunk.

 • Minőségi szövet

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy autónk tiszta és rendezett legyen. Ez nehézzé válik, ha háziállattal utazunk. Ez azonban kivitelezhető, ha minőségi szövetanyagokból készült autóülések legkiválóbb választékát vásárolja meg. Ha azt szeretnéd, hogy kutyád boldog és nyugodt legyen utazás közben, kerüld a szintetikus anyagból készült autósülések vásárlását.

Ha megtalálja a megfelelő autósülést kutyája számára, biztonságosan utazhat anélkül, hogy a kényelem és a biztonság miatt kellene aggódnia.

 
Kutyák és az autóbetegség
Fehér szőrű kutyám hogy legyen újra fehér?

Vélemény, hozzászólás?

Kosaram
Kívánságlista
Nemrég nézett
Kategóriák

Örülünk, hogy itt vagy!

Szeretnél részese lenniSzuper
akcióknak?

kiskedven
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj fantasztikus akcióinkról, legújabb cikkeinkről, termékeinkről.