Rólunk

Ha szeretnél megtudni többet rólunk, a legjobb helyen jársz.

Facebook

Kövess Minket Facebook-on is, értesülj a legújabb hírekről

Instagram

Instagram-on is követhetsz Minket

YouTube

Termékvideók a könnyebb választásért

A mi sztorink

Kedves Gazdik!

Üdvözöllek a kiskedvencem.com weboldalon, ahol szuper kisállatfelszerelések találhatók. A webáruházunk kifejezetten kutyás/cicás dolgokkal foglalkozik, hogy minden Gazdi megtalálja az ideális eszközöket és kiegészítőket a kedvenceik számára.

Célunk, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljunk a kutyáknak, cicáknak széles választékkal és versenyképes árakkal. Minden termékünket azzal a szándékkal válogatjuk ki, hogy segítsük a kutyák kényelmét, biztonságát és boldog életét, miközben megkönnyítjük a kutyatulajdonosok mindennapjait.

Az összes termékünk az átfogó ismeretek és a tapasztalatok alapján kerül kiválasztásra. Minden termékre gondosan odafigyelünk, hogy még a legkisebb részletre is figyelmet fordítsunk, hogy kielégítsük a kutyák igényeit és a kutyatulajdonosok elvárásait.

Célom, hogy még boldogabb legyen Gazdi és a Kiskedvenc is. A megrendelt termékeket nem csupán beleteszem a dobozba, hanem szeretettel becsomagolom.

Abban bízunk, hogy nálunk mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb terméket a kedvencének. Ha bármi kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk. Köszönjük, hogy meglátogattad oldalunkat és reméljük hamarosan visszatérsz hozzánk.

Csodás napot!

Gabi

Amit ígérni tudunk

Mindig itt vagyunk, ha szükségetek van Ránk.

Minden nap rendelkezésünkre áll minden, amire szüksége van kutyusodnak/cicádnak, elképesztő árakon. Fedezd fel kínálatunkat – mindezt az otthonod kényelméből.

A  nap 24 órájában a hét minden napján válaszolunk a kérdésekre, és segítünk megtalálni kedvencednek a legmegfelelőbb felszereléseket. 

Minden megrendeléshez 100% -os feltétel nélküli elégedettségre vonatkozó irányelvünk is van, ha  mégsem őrülnétek az új felszerelésnek vagy játéknak. 

Kedvencednek vásárolni még soha nem volt ilyen egyszerű.

Cég adatok:

WARBURTON Kft

székhely: 3300 Eger, Sas út 94.,

cégjegyzékszám: 10-09-030729, adószám: 22686132-1-10

Termék visszaküldési cím: 1102 Bp, Bánya utca 6

E-mail: kiskedvencem.com@gmail.com

Tel: 06304732532

photoroom 20210316 171608
Kosaram
Kívánságlista
Nemrég nézett
Kategóriák

Örülünk, hogy itt vagy!

Szeretnél részese lenniSzuper
akcióknak?

kiskedven
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj fantasztikus akcióinkról, legújabb cikkeinkről, termékeinkről.