hazhoz szallitas logo

Szállítási határidő: Megrendelést beérkezően 1-3 munkanap.
Szállítási költség: 990 Ft / csomag csomagpontba, 1290 Ft házhozszállítás GLS,  15.000 Ft rendelés felett ingyenes.

Utánvétes csomag esetén a szállítási díj 1590.- Ft.

Szeretnél GLS CSEREcsomagot? Csak szólj, és küldjük a futárt! Díja 2500 Ft

Szeretnéd VISSZAküldeni de nincs kedved elmenni a postára? Jelezd felénk és küldjük a GLS-t. Díja 1800 Ft.

ADD LE A RENDELÉSED A TÖBBIT PEDIG BÍZD RÁNK!

 

A kiskedvencem.com garantálja, hogy megrendelt termékedet a legnagyobb gondoskodással és szakértelemmel dolgozzuk fel, így egyáltalán nem érhet kellemetlen meglepetés! Kérdés esetén vagy megrendelésedet követően bármikor kereshetsz minket bizalommal. Minden esetben értesíteni fogunk a rendelésed állapotáról . Rendelésed leadását követően, a lehető legrövidebb időn belül előkészítjük és csomagoljuk Neked a termékeket. Miután csomagod elkészült, átadjuk a futárszolgálatnak és e-mailen értesítünk, hogy véletlenül se érjen váratlanul a futár.

Bármelyik  városba és országba kérhetek házhozszállítást?
Az ország bármelyik pontjára eljuttatjuk a csomagodat! A GLS futárszolgálat gondoskodik erről. Külföldre viszont nem áll módunkban szállítani, köszönjük megértésed!

A házhozszállítás mennyibe kerül?
15.000 Ft értékű vásárlás felett ingyenes a házhozszállítás. Előre utalás és Stripe bankkártyás fizetés esetén 990 FT csomagpontba, házhoz 1290 Ft, utánvét esetén  1590 Ft-ba kerül a házhozszállítás, amit rendelésenként egyszer számítunk fel. Több termék együttes vásárlása esetén is csak egyszer kell kifizetni a szállítási költséget.

Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?
Három lehetőséged van kifizetni a megrendelésed

    1. Utánvéttel futárnak készpénzben vagy bankkártyával, fizeted ki a megrendelésed.
    2.  Bankkártyával a Stripe rendszerén keresztül vagy ApplePay vagy GooglePay
    3. Előre elutalod számunkra a megrendelésed végösszegét. Ehhez minden szükséges információt tartalmazó e-mailt küldünk. Előre utalás esetében kérlek közleményben mindenképpen tüntesd fel a rendelés azonosítódat.

Mikor érkezik meg a csomagom?
Általában 2-3 munkanapon belül minden csomagunk megérkezik ügyfeleinkhez. Ha bármilyen bökkenő lenne a megrendelt termékek valamelyikével (pl: nincs készleten jelenleg) e-mailben értesítünk.

De mi is az a Stripe?

https://stripe.com/en-hu

 

 

7. Át nem vett csomagok, sikertelen kézbesítés

Előre fizetett csomagok: felveszem a címzettel a kapcsolatot, és egyezetetünk miért volt sikertelen a kézbesítés. Ez után újra küldöm a csomagot.

Sajnos előfordul szándékosan át nem vett csomag, úgy, hogy a Vásárlót el sem lehet érni – utánvétes fizetésnél ezzel megkárosítva webáruházunkat. Ezért kénytelen voltam ezeket a feltételeket közzé tenni. A GLS 3 alkalommal próbálja meg kikézbesíteni a csomagot Címzettnek.

Utánvételes fizetés esetén: felveszem a címzettel a kapcsolatot.
– ha “nem kereste” (legalább 2 sikertelen kézbesítés után, és értesítés után sem akarja a vevő átvenni a csomagot) indokkal jön vissza a csomag, vagy nem egyértelmű hogy a vevő hibájából volt sikertelen a kézbesítés, akkor a vevő választhat hogy előre fizetéssel kívánja e kifizetni a csomagot, vagy vissza áll a vásárlástól. Ha vissza áll a vásárlástól úgy a csomag oda, és vissza küldési költségét kell kifizetnie, melynek pontos összegét jegyzékkel alátámasztok, és 8 napos fizetési határ idős számlát állítok ki róla!
– ha nyilván valóan szándékosan nem veszi át a vevő a csomagot (Például “nem veszem át”, “nem tartok rá igényt” üzenettel jön vissza a csomag, úgy automatikusan kiállítom a 8 napos fizetési határ idős számlát az oda-vissza küldés költségéről melyet a jegyzék másolatával támasztok alá.

Ha 48 órán belül nem kapok választ hogy miért volt sikertelen a kézbesítés, úgy veszem az szándékos volt, és a vevő hibája!

Az át nem vett csomagok az üzemeltetőnek anyagi kárt okoznak!
Ha az át nem vett csomagok, oda-vissza küldési díját és csomagolási költségét számla alapján 8 napon belül nem rendezi, annak a behajtását jogi úton teszem meg!

Az alábbi díjak lesznek kiszámlázva az át nem vett csomagoknál:
Szállítási költség (oda): 1600 Ft br hozzávetőlegesen, ez mindig egyéni, a szállító által kiállított számla alapján számlázom tovább.
Vissza kézbesítés díja: 724 Ft. br
Csomagolási költség: 200 Ft br

Amennyiben elektronikus díjbekérőre nem érkezik be az összeg, úgy postai úton lesz kiküldve a számla, melynek a további díja: 370 Ft

Bezár Kosaram
Bezár Kívánságlista
Close Nemrég nézett
Bezár
Bezár
Kategóriák

Örülünk, hogy itt vagy!

Szeretnél részese lenniSzuper
akcióknak?

kiskedven
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj fantasztikus akcióinkról, legújabb cikkeinkről, termékeinkről.