„A ma versenye a holnap webshopjáért!”: ez az idei rendezvény szlogenje, kifejezve azt az itt és mostot, ami a jövő sikerét jelentheti. Az adódó lehetőséget, amelyet ma kell megragadni. A szervező Complexpress Logisztika a népszerű versenyt ennek szellemében teszi újdonságokkal még vonzóbbá, még izgalmasabbá. A változatlanul ingyenes nevezés mellé a résztvevők számára különböző szintű kampánycsomagokat is biztosítanak, amelyek még nagyobb segítséget nyújtanak a márkaépítésben, a boltok online népszerűsítésében, a forgalom fejlesztésében és a saját üzleti – kereskedelmi és marketing – sőt, mentor programot a tudásuk bővítéséhez. Ez a verseny ezzel is egyedülállót nyújt a versenyzőknek.

Természetesen már magukért a díjakért is érdemes versenybe szállni. Az exkluzív nyereményeket nemzetközi hírnevű támogatók is biztosítják az olyan különdíj-kategóriákban is, mint Az Év Felfedezettje, Az év Csomagolásterve, Az év Technológiai Megoldása vagy Az Év Vásárlói Élménye. A díjak elnyeréséhez az indulóknak komoly, jelentős nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező, a szakma szinte minden ágazatát képviselő, független, a legelismertebb hazai szakértőkből álló zsűrit kell meggyőzniük. Amennyiben ez sikerül, akkor a verseny végén, szintén a hagyományoknak megfelelően, egy nagyszabású eredményhirdető gála keretében vehetik át megérdemelt jutalmaikat.

2020 második fele már a gazdasági újraindulás időszaka lehet – ez a remény. Ami viszont biztos: Az Év webshopja verseny az új tehetségekkel és a megújuló hagyományos szereplőkkel a szakmaiság mellett, a most annyira fontos emocionális lendületet is magával fogja hozni.