A visszavétel és visszatérítés szabályai

30 napos visszafizetési garancia
Ha a megrendelt áruval nem lenne elégedett, azt 30 napon belül visszaküldheti, egy másikra cserélheti vagy visszaigényelheti annak teljes vételárát.

A vételár visszatérítése az Ön által megadott bankszámlaszámra  történik. A szállítási költség, amennyiben volt, minden esetben nem visszatérítendő tétel. Tehát amennyiben a megrendelt terméket visszaküldi, a szállítási díj nélkül utaljuk vissza az Ön részére a visszatérítendő összeget.

Figyelem: a visszatérítés csak azután lehetséges, ha meggyőződtünk arról hogy a terméket sértetlenül, az eredeti állapotában kaptuk vissza.

A visszaküldés költsége
Az áru visszaszállításának költsége minden esetben a vásárlót terheli, kivéve gyártási hiba esetén!

Vásárlóink számára kedvezményes visszaszállítási díjtételeket tudunk biztosítani, melynek pontos összegét kiszámítjuk, majd e-mailben elküldjük. Az összeg elfogadásáról visszaigazolást kérünk. A visszaszállítás költségét levonjuk a visszafizetendő áru vételárából.

Cserelehetőség?
Amennyiben ön a megvásárolt árut cserélni szeretné, ugyanazon szabályok érvényesek, mint a VISSZAKÜLDÉSNÉL.

Az áru visszaszállításának költsége minden esetben a vásárlót terheli, kivéve gyártási hiba esetén!

A visszaküldés szabályai

  • Ha a terméket vissza kívánja küldeni, azt a kézhezvételtől számított 30 napon belül –  írásban – jelezze felénk.
  • Kérjük, hogy a terméket az eredeti állapotában és az eredeti csomagolásában küldje vissza.
  • A láthatóan már használt, koszos, sérült áruk  nem visszavehetők és nem is cserélhetők, kizárólag ha azok igazolhatóan gyártási hibából adódnak. A Kiskedvencem.com csak az igazolhatóan gyártási hibából adódó hiányosságokért vállal felelősséget.
  • Mielőtt egy terméket visszaküldene, kérjük, győződjön meg róla, hogy az eredeti számlát a csomagban mellékelte és a visszaküldési dokumentumokat kitöltötte.
  • A termék 30 napon túli visszaküldése csak kivételes esetben lehetséges, ennek okát kérjük, írásban jelezze!. A vételár visszatérítése ekkor már nem garantált.
  • A Kiskedvencem.com-ot nem terheli felelősség a visszaküldött termék(ek) szállításakor keletkező károkért.
  • Minden költség és kockázat a vásárlót terheli visszaszállítás és nem fizetés, valamint károkozás vagy csalás esetén!

Hogyan küldhetek vissza egy online rendelt árut?

A Kiskedvencem.com  csapata segít önnek a termék(ek) visszaküldésének megszervezésében. Ez esetben írjon nekünk a kiskedvencem.com@gmail.com e-mail címre vagy hívja vevőszolgálatunkat a +36 30 473 2532 telefonszámon és mi gondoskodunk a továbbiakról.

Ha a megrendelt áruval nem lenne elégedett, azt 30 napon belül visszaküldheti, egy másikra cserélheti vagy visszaigényelheti annak teljes vételárát. Visszaküldés esetén, kérjük, használja a következő címet:
Warburton Kft, 1102 Budapest, Bánya utca 6
Figyelem: Kérjük, győződjön meg róla, hogy részletesen elolvasta a Csere- és visszatérítési szabályzatot!
 
 

Banki átutalással, a visszatérített összeg 3-8 napon belül megjelenik számláján, miután megkaptuk a hibátlan, eredeti csomagolásában, tisztán visszaküldött árut.

Visszatérítik-e a szállítási költséget?

Amennyiben a visszaküldés oka a mi mulasztásunkból vagy hibánkból ered, visszafizetjük mind a kiszállítás, mind a visszaküldés összes szállítási költségét. Egyéb esetben a szállítási költséget nem térítjük vissza. 

Hogyan cserélhetek ki egy terméket, amelyet online vásároltam?

Amennyiben ön a megvásárolt árut cserélni szeretné, ugyanazon szabályok érvényesek, mint a VISSZAKÜLDÉSNÉL. Az áru visszaszállításának költsége minden esetben a vásárlót terheli, kivéve gyártási hiba esetén!

Ha visszaérkezett a termék sértetlenül hozzánk, választhatod azt a lehetőséget is, hogy egy egyedi kupont adunk az eredeti rendelés összegében, amit fel tudsz használni az újabb rendeléshez.

 

Kosaram
Kívánságlista
Nemrég nézett
Kategóriák

Örülünk, hogy itt vagy!

Szeretnél részese lenniSzuper
akcióknak?

kiskedven
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj fantasztikus akcióinkról, legújabb cikkeinkről, termékeinkről.