A visszavétel és visszatérítés szabályai

30 napos visszafizetési garancia Ha a megrendelt áruval nem lenne elégedett, azt 30 napon belül visszaküldheti, egy másikra cserélheti vagy visszaigényelheti annak teljes vételárát. A vételár visszatérítése az Ön által megadott bankszámlaszámra  történik.

Figyelem: a visszatérítés csak azután lehetséges, ha meggyőződtünk arról hogy a terméket sértetlenül, az eredeti állapotában kaptuk vissza.

A visszaküldés költsége Az áru visszaszállításának költsége minden esetben a vásárlót terheli, kivéve gyártási hiba esetén! Vásárlóink számára kedvezményes visszaszállítási díjtételeket tudunk biztosítani, melynek pontos összegét kiszámítjuk, majd e-mailben elküldjük. Az összeg elfogadásáról visszaigazolást kérünk. A visszaszállítás költségét levonjuk a visszafizetendő áru vételárából. Cserelehetőség? Amennyiben ön a megvásárolt árut cserélni szeretné, ugyanazon szabályok érvényesek, mint a VISSZAKÜLDÉSNÉL. Az áru visszaszállításának költsége minden esetben a vásárlót terheli, kivéve gyártási hiba esetén!
A visszaküldés szabályai
  • Ha a terméket vissza kívánja küldeni, azt a kézhezvételtől számított 14 napon belül –  írásban – jelezze felénk.
  • Kérjük, hogy a terméket az eredeti állapotában és az eredeti csomagolásában küldje vissza.
  • A láthatóan már használt, koszos, sérült áruk  nem visszavehetők és nem is cserélhetők, kizárólag ha azok igazolhatóan gyártási hibából adódnak. A Kiskedvencem.com csak az igazolhatóan gyártási hibából adódó hiányosságokért vállal felelősséget.
  • Mielőtt egy terméket visszaküldene, kérjük, győződjön meg róla, hogy az eredeti számlát a csomagban mellékelte és a visszaküldési dokumentumokat kitöltötte.
  • A termék 30 napon túli visszaküldése csak kivételes esetben lehetséges, ennek okát kérjük, írásban jelezze!. A vételár visszatérítése ekkor már nem garantált.
  • A Kiskedvencem.com-ot nem terheli felelősség a visszaküldött termék(ek) szállításakor keletkező károkért.
  • Minden költség és kockázat a vásárlót terheli visszaszállítás és nem fizetés, valamint károkozás vagy csalás esetén!
Hogyan küldhetek vissza egy online rendelt árut? A Kiskedvencem.com  csapata segít önnek a termék(ek) visszaküldésének megszervezésében. Ez esetben írjon nekünk a kiskedvencem.com@gmail.com e-mail címre vagy hívja vevőszolgálatunkat a +36 30 473 2532 telefonszámon és mi gondoskodunk a továbbiakról.
Ha a megrendelt áruval nem lenne elégedett, azt 30 napon belül visszaküldheti, egy másikra cserélheti vagy visszaigényelheti annak teljes vételárát. Visszaküldés esetén, kérjük, használja a következő címet:
Warburton Kft, 1102 Budapest, Bánya utca 6
Figyelem: Kérjük, győződjön meg róla, hogy részletesen elolvasta a Csere- és visszatérítési szabályzatot!
Banki átutalással, a visszatérített összeg 3-5 napon belül megjelenik számláján, miután megkaptuk a hibátlan, eredeti csomagolásában, tisztán visszaküldött árut. Visszatérítik-e a szállítási költséget? Amennyiben a visszaküldés oka a mi mulasztásunkból vagy hibánkból ered, visszafizetjük mind a kiszállítás, mind a visszaküldés összes szállítási költségét. Hogyan cserélhetek ki egy terméket, amelyet online vásároltam? Amennyiben ön a megvásárolt árut cserélni szeretné, ugyanazon szabályok érvényesek, mint a VISSZAKÜLDÉSNÉL. Az áru visszaszállításának költsége minden esetben a vásárlót terheli, kivéve gyártási hiba esetén! Ha visszaérkezett a termék sértetlenül hozzánk, választhatod azt a lehetőséget, hogy egy egyedi kupont adunk az eredeti rendelés összegében, amit fel tudsz használni az újabb rendeléshez.
 
Bezár Kosaram
Bezár Kívánságlista
Nemrég nézett Close
Bezár

Bezár
Menü
Kategóriák